The Elder Scrolls: Blackwood is nu beschikbaar - Check de launchtrailer

Nieuws
doorLaura Jennyvrijdag, 11 juni 2021 op 9:51
The Elder Scrolls: Blackwood is nu beschikbaar - Check de launchtrailer
The Elder Scrolls Online wordt door veel mensen gezien als een goede MMO waar je elk moment in kunt stappen. Dat is een groot voordeel, want andere MMO’s zorgen er soms voor dat je al met 1-0 achterstaat voordat je ook maar bent begonnen. Zeker nu Blackwood voor The Elder Scrolls beschikbaar is, loont het de moeite aan deze game te beginnen. Check nu de launchtrailer.

Blackwood

In Blackwood is het aan jou om mysteries rond de Daedric-prins Mehrunes Dagon op te lossen. Deze prins is de slechterik van Oblivion en in The Elder Scrolls Blackwood krijg je er 30 uur aan verhaalcontent bij. Het speelt zich 800 jaar voor The Elder Scrolls IV: Oblivion af, in hetzelfde gebied. Voor veel spelers van het eerste uur is dat een kleine trip down memory lane. De hub is Leyawiin, een stad die spelers kennen die Oblivion hebben gedaan.
Toch kun je ook als je nog nooit een Elder Scrolls-spel hebt gespeeld, genieten van deze uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Je hoeft er geen hoge levels voor te hebben, want iedereen kan de uitbreiding spelen. Je kunt ook eerst beginnen met The Elder Scrolls en later Blackwood spelen, want er opent een portaal waar je al dan niet in of uit kunt stappen. Je hoeft het allemaal in ieder geval niet alleen te doen, want er zijn vrienden (companions) die je helpen op je reis. Ze staan altijd voor je klaar, behalve in solo arena’s en PvP-gevechten. Zo kun je toch nog redelijk zelfverzekerd een dungeon induiken.

The Elder Scrolls Online

De nieuwe hub in Blackwood komt met een nieuwe tutorial en een iets meer overzichtelijke wereld dankzij die portal. Verder is het ondanks dat het zeer geschikt is voor nieuwe spelers zeker geen eitje. Er komt een duistere periode aan en het is aan jou om daar iets aan te doen. In de trailer zie je dan ook dat de vijand sterker en sterker is geworden en dat Dacons wapen, de vier ambities, op het spel staat. Jij moet zorgen dat je die eerder in handen krijgt dan de vijand, om te zorgen dat de wereld veilig blijft. Of tenminste enigszins veilig, want dit is nog steeds The Elder Scrolls Online.