Volgende hotfix voor Cyberpunk 2077 staat klaar

Nieuws
vrijdag, 29 januari 2021 om 12:15
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Sinds de release van Cyberpunk 2077 zijn de ontwikkelaars continue hard aan het werk om de vele bugs te verhelpen en het spel zo soepel mogelijk te laten lopen. Kort na de 1.1 patch is er nu een volgende hotfix beschikbaar.
Van versie 1.1 springen we naar versie 1.11. Het is een hele kleine hotfix maar wel een hele belangrijke. Waar versie 1.1 namelijk heel veel issues opgelost heeft, bracht deze patch ook een nieuw probleem met zich mee. Spelers die voor deze update namelijk bezig waren met de quest 'Down on the Street' konden sinds versie 1.1 niet verder met hun spel. De enige workaround was het herladen van een oudere save game. Had je die niet? Dan was het wachten op een oplossing. Gelukkig is deze er nu. De update is al toegepast op Stadia.

Cyberpunk 2077 geplaagd door vele bugs

Het tij kan snel keren. Door de tumultueuze launch van Cyberpunk 2077 is de game binnen enkele dagen van de meest geanticipeerde game in jaren verandert in de meest bekritiseerde game in jaren. De vele bugs, waarvan er meerdere waren waardoor gamers niet verder konden met hun spel, is bij veel gamers in het verkeerde keelgat geschoten. Met name console spelers werden geconfronteerd met een versie die bijna niet speelbaar was. Maar inmiddels, na vele updates, begint het spel steeds meer te lijken op de Cyberpunk 2077 die de ontwikkelaars voor ogen hadden. Met iedere update komt de ontwikkelaar dichter bij dit doel.
De game WWE2K Battlegrounds heeft inmiddels een vierde golf aan nieuwe vechters bekend gemaakt. Je vindt hier de lijst met release data, En heb je de Stadia Pro games van februari al gezien? Je kunt deze hier vinden.