Update 9.2 voor PUBG brengt ons nieuwe opties

Nieuws
vrijdag, 13 november 2020 om 12:15
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
Nog niet zo lang geleden is Season 9 van PUBG begonnen. Samen met dit nieuwe seizoen is ook een nieuwe map geïntroduceerd Paramo. En nu al komt er weer een nieuwe update met aanpassingen.
We krijgen meteen ook allerlei nieuwe opties om PUBG te spelen, de ontwikkelaars zitten niet stil. Zo komt er een nieuw voertuig beschikbaar, de 'Dirt Bike'. Hiermee kun je in je eentje over het slagveld scheuren. Dat niet alleen, in deze update wordt het mogelijk om vanuit de meeste voertuigen met je pistool te schieten, een nieuwe feature. Je kunt dus vanaf die dirt bike langs je vijanden crossen en ze bestoken met je pistool. Daarnaast krijgen zijn pistolen aangepast door de ontwikkelaars om accurater te zijn. Er komt ook een nieuwe mini battle pass, gefocused op het personage Sadiya. Je kunt allerlei cosmetics unlocken door deze te voltooien. Hieronder een video waarin alle features uitgelicht worden.

Matchmaking

En misschien wel de meest interresante feature voor ons Stadia spelers is de nieuwe Team Finder functie. Je kunt nu voor je een game in duikt een team gaan zoeken in-game met de Team Finder tool. Zo ben je minder afhankelijk van random teams in-game. Je kunt vooraf je strategie bepalen en nu ook chatten met je team. Hopelijk wordt het hierdoor makkelijker om op Stadia andere spelers te vinden, aangezien cross-play met PC voor muis en keyboard spelers uitgezet is. Met een controller is er crossplay met de consoles. De update is momenteel uit op de test server en zal spoedig volgen voor de live game. De volledige patch notes lees je hier.
Gisteren is voor het zojuist gereleasde Just Dance 2021 ook de volledige song list beschikbaar gekomen. De hele lijst kun je in een video bekijken, leer hier meer. En gisteren is ook een nieuwe functie uitgerold voor Stadia. Het delen van screenshots en filmpjes gaat nu makkelijker. Lees hier meer.