Vier nieuwe games op Stadia deze week met één verrassing

Nieuws
woensdag, 27 januari 2021 om 7:00
twos
Zojuist is bekendgemaakt dat er deze week vier nieuwe games op Stadia verschijnen, waarvan één verrassing die meteen beschikbaar is op de Stadia Store.
Het betreft Madden NFL 21, Phoenix Point, Tohu en Gods Will Fall. Van Madden wisten we eerder vandaag al te melden dat de game aanstaande donderdag beschikbaar zou komen op Stadia. En dat is niet alles, de game krijgt een gratis proefperiode tot en met zondag en is met 60% korting te verkrijgen.  Gods Will Fall en Tohu zijn twee games waarvan we eerder ook al konden zeggen dat ze deze week op Stadia gingen verschijnen. Dit omdat de games ook op de andere platformen verschijnen. Phoenix Point is daarentegen de verrassing van de week. Hoewel we wisten dat de game in het eerste kwartaal van dit jaar zou verschijnen, was nog niet duidelijk wanneer. Phoenix Point is nu al verkrijgbaar in de Stadia-winkel.

Phoenix Point is inclusief alle add-on content

Vorige maand is Phoenix Point ook voor de PS4 en Xbox One uitgekomen in een Year One Edition. Deze versie bundelde de basegame inclusief alle add-on content die reeds beschikbaar was. Dat komt omdat de game al ruim een jaar op Steam beschikbaar was. Kort na de aankondiging van Phoenix Point voor Stadia, liet de ontwikkelaar ons weten dat wij de base game zonder add-on-content konden testen, dus je kan je binnenkort aan reen review verwachten.
Nieuwe games verschijnen opeens in een hoog tempo. Gisteren werd ook bekend gemaakt wat de release datum van Kaze and the Wild Masks is en voor de game Street Power Football is een leeftijdsclassificatie gevonden. Daarover kun je hier meer lezen.