Vierde golf aan vechters onderweg naar WWE2K Battlegrounds

Nieuws
donderdag, 28 januari 2021 om 12:30
XS5pMFJb 400x400 5f578e81b5a83
WWE2K Battlegrounds is al maanden uit maar dat stopt de ontwikkelaar niet om nog steeds nieuwe vechters toe te voegen aan de game. De volgende golf is inmiddels bekend gemaakt.
In WWE2K Battlegrounds staat worstelen vanzelfsprekend centraal. Maar vaak zijn we gewend dat dit in WWE-games de huidige worstelaars van het professioneel worstelen beschikbaar zijn om de sport zo goed mogelijk te simuleren. In Battlegrounds is dit wel even anders, want het is meer een party-game. Realisme staat niet centraal, het gaat met name om plezier. Er zijn dan ook ontzettend veel vechters uit het heden maar ook het verleden te kiezen, waardoor er ontzettend veel keuze is. Er komen er de komende periode weer zes bij, dit zijn:
  1. Chyna vanaf 27 januari
  2. Mark Henry vanaf 27 januari
  3. Tyler Breeze vanaf 27 januari
  4. Christian vanaf 3 februari
  5. Otis vanaf 3 februari
  6. Dana Brooke vanaf 3 februari
Je kunt deze personages met in-game currency verkrijgen. Hieronder vind je een korte trailer.

Iedereen heeft het kunnen proberen

Samen met Ghost Recon: Breakpoint was WWE2K Battlegrounds afgelopen weekend gratis te proberen. Dit heeft ongetwijfeld meer spelers over de streep getrokken. De game is alleen, samen met of tegen drie vrienden te spelen. Na deze toevoegingen telt de game 117(!) verschillende personages, een ontzettend groot aantal. Heb jij de game kunnen testen?
Wist je dat we ook een Facebook groep hebben? Je kunt hier lid worden om mee te praten. En wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste live streams? Dan kun je hier ons YouTube-kanaal volgen.