Dit is de launch trailer van de derde en laatste Immortals: Fenyx Rising-uitbreiding

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 23 april 2021 om 12:30
immortals
Met Immortals: Fenyx Rising heeft Ubisoft weer een succesvolle nieuwe IP opgestart. De game gooide hoge ogen en is inmiddels alweer toe aan de derde uitbreiding, The Lost Gods. Om dat te vieren, is er een launch trailer verschenen.

Immortals: Fenyx Rising

In Immortals: Fenyx Rising speelde je als Fenyx om de Griekse Goden te redden van hun ondergang. In de tweede uitbreiding speelde je plots al als een ander hoofdpersonage in het Verre Oosten. In deze derde uitbreiding speel je als wederom een ander personage. Maar dat is niet alles. De gameplay verandert van een third person actiegame naar een top down actiegame in de stijl van Diablo. Je kunt nu zelf ervaren of dit een succes was, want de uitbreiding is nu beschikbaar. Hieronder vind je de launch trailer.

Ubisoft+ nu uit beta voor Stadia

Deze week maakte Google ook bekend dat Ubisoft+ officieel aangekondigd is in de Verenigde Staten voor Stadia. De abonnementsdienst van Ubisoft verkeerde al die tijd in bètafase. De grote vraag is nu, wanneer kunnen wij Europeanen er mee aan de slag? Want ook Immortals: Fenyx Rising is onderdeel van dit abonnement. Mocht je heel erg geïnteresseerd zijn in de game, voor Stadia Pro leden is de Gold Edition in de aanbieding. De Gold Edition bevat alle add-on content.
De nieuwste versie van de Stadia-app is weer ontleed en bevat onder andere hints voor Google TV-ondersteuning. Lees hier alles wat er gevonden is. PUBG heeft een nieuwe update ontvangen met nieuwe content. Check hier de details.