Farming Simulator 22 komt deze herfst naar Stadia

Nieuws
vrijdag, 23 april 2021 om 12:15
farming simulator 22
Farming Simulator 19 was één van de eerste games op Stadia en ook de eerste Stadia Pro game. Veel gamers hebben de game dan ook geprobeerd op Stadia. Het vervolg, Farming Simulator 22 is gisteren aangekondigd en komt ook naar Google Stadia.

Farming Simulator 22 komt eraan 

In de Farming Simulator-games doe je precies wat je verwacht. Je simuleert het boerenleven. Je runt je eigen boerderij met alles er op en er aan, kunt gewassen of vee verbouwen, met tractoren rijden en handelen met andere boeren. Dit allemaal in een grote open 3D wereld. De Farming Simulator games heeft al jaren een grote groep trouwe volgers en vult al jaren een niche voor een bepaalde doelgroep. Hieronder vind je de aankondigingstrailer.

Grote games na de zomer

Of het nu je ding is of niet, Farming Simulator is wel een grote game die weer vanaf dag 1 naar Stadia komt. De game moet in de herfst van dit jaar verschijnen. Veel van de games die dit jaar al bevestigd zijn voor Stadia zijn indie games. De grote games die na de zomer uit zouden moeten komen zijn nog niet echt bekend. Vooralsnog alleen Humankind en Life is Strange True Colors. Het is te hopen dat daar snel andere grote titels bijgevoegd gaan worden, ondanks de corona crisis.
Ben jij helemaal gek van Destiny 2? Doe dan nu mee met de Guardian Games. Je kunt hier lezen wat dat inhoudt. De fans van Marvel's Avengers hebben ook nieuwe content gekregen. Je leest hier welk tijdelijk event nu beschikbaar is.