Ziggo verrijkt zijn aanbod: Negen nieuwe radiozenders en vier extra tv-kanalen voor klanten

Nieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 14:42
ziggo radio
Goed nieuws voor Ziggo-klanten! Vanaf vandaag geniet je van een nóg gevarieerder radio-aanbod met maar liefst negen nieuwe zenders. Ontdek nieuwe muziek, boeiende talkshows en interessante thema's met het digitale radiopakket.
Dit is niet alles, want Ziggo stopt er tijdelijk ook vier extra tv-zenders bij het TV Standard-pakket! Perfect om te ontspannen met een film, serie of programma naar keuze.
NPO Campus
  • Op NPO Campus radio hoor je veel lekkere muziek en het presentatietalent van morgen. De publieke omroep scout en traint continu radiotalent en op NPO Campus maken deze nieuwe stemmen in de middag en avond programma’s. Overdag hoor je vooral non-stop muziek waarbij je als luisteraar veel nieuws kunt ontdekken.
NPO Sterren NL
  • NPO Sterren NL is dé plek voor muziek, nieuws, video’s en acties van gevestigde en aankomende Nederlandse artiesten in het populaire en volkse genre. De radiozender is de bewaker van de schatkamer van de muziek van eigen bodem. Van Marco Schuitmaker tot André Hazes, van Wim Sonneveld tot Tino Martin en van Marianne Weber tot Rowwen Hèze. Jaarlijkse hoogtepunten van deze echte meezingzender zijn onder meer de Muziekfeesten en de Nederlandstalige Top 1000.
JOE
  • Bij JOE hoor je altijd de allerbeste hits uit de 70s, 80s en 90s. Van ABBA tot ZZ Top, van George Michael tot Michael Jackson en van Prince tot Queen. En sinds kort hoor je ook iedere ochtend De Coen & Sander Show. Vanaf vandaag is JOE ook te beluisteren via jouw Ziggo. Good times, great music.
Qmusic Foute Uur
  • Geniet non-stop van de hits uit het Foute Uur van Qmusic. Qmusic is proud to be fout.
Qmusic Top 40
  • Luister non-stop naar de beste muziek uit de Nederlandse Top 40 via Qmusic Top 40. 
Qmusic Nederlandstalig
  • Qmusic Nederlandstalig is dé radiozender voor Nederlandstalige muziek. De zender biedt de beste hits van eigen bodem.
Qmusic Summer/Christmas
  • Geniet van de ultieme zomerse vibes met Qmusic Summer, waar je wordt verwend met vrolijke deuntjes, zonnige beats en feel good hits die perfect passen bij de zomer. En laat je in de kerstsfeer brengen met Qmusic Christmas, waar je non-stop kerstmuziek hoort!
Qmusic 90's & 00's
  • Duik terug in de tijd met non-stop Qmusic 90's & 00's muziek, waar je nostalgische nummers en iconische hits hoort die de sfeer van de jaren '90 en '00 perfect weergeven.
KINK
  • KINK is het enige landelijke radiostation dat zich volledig focust op alternatieve rock. Bekende stemmen zoals Michiel Veenstra, Eric Corton en Tim op het Broek zijn elke werkdag te horen. Michiel start je dag met KINK Start, Eric zorgt voor de beste alternatieve rockmuziek voor op de werkvloer en Tim rond je werkdag op een unieke wijze af.
De zender Love Nature is voor klanten die de wonderen en de schoonheid van de natuur willen ontdekken, beschikbaar in 4K via de Mediabox Next en Next Mini in combinatie met een 4K UHD-tv (kanaal 205). Daarnaast blijven klanten met zender E! op de hoogte van al het laatste nieuws uit Hollywood inclusief exclusieve kijkjes achter de schermen (kanaal 126). Voor de crime-liefhebbers zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag Nederlandse en internationale misdaadprogramma's beschikbaar via RTL Crime (kanaal 120). Peuters en kleuters beleven de leukste avonturen met hun favoriete helden zoals Paw Patrol en Dora via Nick Jr. (kanaal 306).
Bezoek de website van Ziggo voor meer informatie over het nieuwe radio- en tv-aanbod.