Ashley Madison: Sex, Leugens & Schandalen - Onthullende Documentaire op Netflix

Films & Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 8:56
ashley madison sex lies scandal
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal is een onthullende driedelige documentaireserie die een diepgaande blik werpt op de gebeurtenissen rondom de beruchte hack van de datingsite Ashley Madison in 2015.
De documentaireserie geeft een ongefilterde kijk te bieden op de chaos die ontstond toen persoonlijke gegevens van leden van de site voor buitenechtelijke affaires openbaar werden gemaakt.
De documentaire onderzoekt de geschiedenis van de website tijdens de dotcom-boom, de gebruikers die het platform gebruikten om ontbrekende aspecten van hun liefdesleven te verkennen, en de dramatische ineenstorting door een hack. Met speciale aandacht voor de Ashley Madison hack, waarbij intieme details van miljoenen gebruikers openbaar werden, werpt de serie een scherp licht op de verwoestende gevolgen ervan voor huwelijken en individuele levens.
Regisseur Toby Paton en Minnow Films nemen de kijker mee op een reis die niet alleen de technische en beveiligingsaspecten van de hack onderzoekt, maar ook de menselijke verhalen achter de schermen. Met interviews van experts, betrokkenen en getroffenen, Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal is meer dan alleen een verhaal over cyberveiligheid; het is een verkenning van de menselijke natuur, privacy, en de consequenties van onze digitale voetafdrukken.
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal is vanaf 15 mei hier te zien op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.