Disney moet stoppen met live action – Video Take Podcast

Podcasts
vrijdag, 03 mei 2024 om 11:11
lionking
In deze aflevering van Video Take bespreekt IGN Benelux de trailer van Mufasa, of het nog wel nodig is dat Disney live action films maakt, series die je kunt kijken zonder dat je daarbij hoeft na te denken en de beste regisseurs.
Verder hebben ze het in de nieuwste aflevering van Video Take over Dan Schneider die de documentaire Quiet On Set aan klaagt, het gebruik van AI in films en de ophef daarover en geven we prijzen weg. Mocht je zelf stellingen of onderwerpen hebben die we moeten bespreken, stuur deze dan in via Spotify.
Onze Podcast wordt gesponsord door Pathé Thuis! Pathé Thuis is een streamingdienst met de allernieuwste films, die soms net uit de bioscoop zijn, die je zonder abonnement kunt kijken. Bij Pathé Thuis zijn er bijna 5000 films beschikbaar en je hebt zelf de keuze om een film te huren of te kopen. Geen abonnement, dus je betaalt per film!
Ze hebben ook een artikel geschreven over hoe de dienst precies werkt, mocht je daar nog niet helemaal van op de hoogte zijn.

Hoofdstukken

(00:00:00) - Intro / wat is er gekeken?
(00:26:30) - Dan Schneider klaagt documentairemakers aan
(00:32:28) - Er komt een nieuwe Live Action Lion King film
(00:40:00) - Introductie stellingen
(00:41:57) - Stelling: AI in film
(00:50:30) - Vraag: Wat zijn onze comfy series
(01:08:26) - Vraag: Wat is onze favoriete regisseur?
(01:25:50) - Poll uitslag & outro

Overige links

  • Klik hier voor Spotify. Vergeet niet de Spotify playlist te volgen, om altijd op de hoogte te blijven van onze uploads.
  • Klik hier voor Podimo. Hier kun je ons volgen, en een rating achterlaten.
  • Klik hier voor Apple Podcasts. Hier zijn wij ook te volgen, en kan jij ons ook nog een rating geven!