Ontdek de nieuwe filmtoppers van dit weekend op jouw favoriete streamingdiensten!

Films & Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 8:19
a woman s hand holds a tv remote control shot poi 2023 11 27 05 26 15 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Aquaman and the Lost Kingdom
Terwijl Aquaman op de troon van Atlantis zit, breekt er een oeroude kracht vrij. Aquaman moet een onwaarschijnlijke bondgenoot vinden om Atlantis en de wereld te redden van onherstelbare schade.

Pathé Thuis

Liuben
Victor heeft een goed leven in Madrid met zijn partner, Jose. Wanneer hij terugkeert naar zijn geboorteplaats in Bulgarije voor de begrafenis van zijn grootvader, vindt hij onverwacht liefde bij Liuben, een 18-jarige Roma-jongen.

Netflix

A Man in Full (S01)
Een vastgoedmagnaat uit Atlanta met meedogenloze vijanden gaat plotseling failliet en moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium af begint te brokkelen.

Netflix

Costa!! de serie (S01)
Aan de Spaanse Costa Brava draait de legendarische club Costa weer op volle toeren. Succes betekent echter ook hard werken en clubeigenaar Thomas zit tegen een burn-out aan. Wanneer de dokter waarschuwt dat hij het echt rustiger aan moet doen, moeten vaste krachten Esmee, Kay en Mike de leiding van de Costa overnemen. Maar dan keren een buurman en de gemeente zich tegen de club en staat het team opnieuw voor de grote uitdaging om club Costa te redden.

Netflix

Unfrosted
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-comedy van Jerry Seinfeld.

Prime Video

The Idea of You
The Idea of You , gebaseerd op een geprezen liefdesverhaal met dezelfde naam, gaat over Solène (Anne Hathaway), een 40-jarige alleenstaande moeder die een onverwachte romance begint met de 24-jarige Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), de zanger van August Moon, de hipste boyband ter wereld.

Prime Video

Clarkson's Farm (S03)
Na het triomfantelijke slot van seizoen 2 zien we heel Diddly Squat in rep en roer. De raad heeft het restaurant gesloten en het weer verwoest de gewassen. Op zoek naar nieuwe inkomsten betreedt Jeremy een wereld van varkens, aanvallende geiten en paddenstoelenbergen. Intussen heeft Kaleb, nu boerderijmanager, te kampen met een ongewenste rivaal. Het grappigste en droefste seizoen tot nu toe.
-> Clarkson's Farm kijken

Disney+

Shardlake (S01)
Het is 1536. Het leven van Matthew Shardlake wordt verstoord als Thomas Cromwell hem opdraagt om een verdachte dood in het afgelegen klooster van Scarnsea te onderzoeken. Bedrog en corruptie zijn er wijdverbreid en al snel wordt duidelijk dat de moord niet de eerste is. Shardlake raakt verstrikt in een web van leugens dat niet alleen zijn integriteit, maar ook zijn leven bedreigt. Deze meeslepende detectiveserie is gebaseerd op de populaire Tudor-mysterieromans van C.J. Sansom.

Disney+

The Great North (S04)
Volg de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden. Die 'rare' kinderen zijn Judy, wiens ambities haar naar de glamoureuze wereld van het plaatselijke winkelcentrum leiden, haar broers Wolf, Ham en Moon, en Wolfs

HBO Max

Hacks (S03E01-E02)
Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een 25-jarige verschoppeling.

HBO Max

Angel of Death (S03)
Niet de identiteit van de moordenaar is het mysterie, maar zijn motieven. Wat verbindt de dader met de commissaris die het onderzoek leidt?

Apple TV+

Acapulco (S03E01-E03)
In 1984 komt de droom van Maximo Gallardo uit: hij krijgt een prachtige baan in Las Colinas, het mooiste resort van Acapulco. Maar al snel beseft hij dat daar werken veel ingewikkelder is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Videoland

The Traitors (S02)
Een groep van 22 mensen gaat in een Schots kasteel de strijd met elkaar aan om een prijzenpot van 120.000 pond. Een aantal van hen zijn Verraders en zij weigeren de pot te delen. De rest van de kandidaten zijn Getrouwen. Zij doen er alles aan om de Verraders op tijd te identificeren, voordat ze door hen worden 'vermoord'.

Videoland

The Real Housewives of Cheshire (S16)
We volgen het leven van een aantal rijke vrouwen in Cheshire, Engeland. In hun glamoureuze leven proberen zij de balans te vinden tussen hun veeleisende carrières, het moederschap en bovenal: een overvolle sociale agenda.

Film1

Encore
Elise, een veelbelovende klassieke danseres, raakt geblesseerd tijdens een optreden. Hoewel ze te horen heeft gekregen dat ze niet meer zal kunnen dansen, gaat ze toch proberen een nieuwe richting te vinden in de hedendaagse moderne dans.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.