Vers uit Spanje, de nieuwe Netflix serie Costa!! belooft een zomers avontuur

Films & Series
donderdag, 02 mei 2024 om 13:42
costa
Costa!! is een gloednieuwe serie op Netflix. De serie is het vervolg op de succesvolle film en neemt je mee naar een zonovergoten leven vol zon, zee, sangria en de feesten.
Eigenaar Thomas van club Costa geniet volop van het succes van zijn zaak. De club staat garant voor onvergetelijke feesten en trekt een gevarieerd publiek. Maar al dat succes heeft ook een keerzijde. Thomas draait lange dagen en maakt zich zorgen over de toekomst van de club. Wanneer hij ook nog eens geconfronteerd wordt met privéproblemen, stort hij compleet in en belandt hij in een burn-out.
Met Thomas aan de kant, is het aan het team van Costa om de club draaiende te houden. De jonge en onervaren Pol wordt gedwongen om Thomas te vervangen, terwijl hij worstelt met zijn eigen onzekerheden. Ook de andere personeelsleden, waaronder de flamboyante Frederique, de charmante playboy Renzo en de mysterieuze serveerster Lena, hebben elk hun eigen problemen waar ze mee te maken krijgen.
Ondanks alle problemen en uitdagingen, is er ook nog tijd voor humor, drama en romantiek. De zwoele Spaanse zomer zorgt voor de nodige passie en avontuur, en de onderlinge relaties tussen de personeelsleden worden steeds complexer.
Costa!! is de perfecte serie om te bingewatchen als je zin hebt in een ultieme zomerse vibe. De serie is gevuld met humor, avontuur, romantiek en prachtige beelden van de Spaanse Costa Brava. Dus ga lekker op de bank zitten, pak een koude sangria en laat je meevoeren naar de bruisende wereld van club Costa!
Costa!! (2024) on IMDb
Costa!! is vanaf nu hier te zien op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.