Bachelorette-ster Tyler Cameron realiseert droom in nieuwe Prime Video-renovatieshow

Films & Series
woensdag, 03 april 2024 om 11:39
going home with tyler cameron
Going Home with Tyler Cameron: een serie die de kijker meeneemt op een reis van dromen, renovaties en emotionele verbindingen.
In deze Prime Video-serie volgen we reality-tv-ster Tyler Cameron, bekend van The Bachelorette. Na het plotselinge verlies van zijn moeder keert Cameron terug naar zijn geboorteplaats Jupiter, Florida, om eindelijk zijn droom te verwezenlijken: het starten van zijn eigen bouw- en renovatiebedrijf.
Samen met Robb Ritch en interieurontwerper Jessica Quintero bouwt Cameron zijn bedrijf vanaf de grond op. Maar naarmate de projecten groter en complexer worden, wordt hij geconfronteerd met de uitdagingen van het ondernemerschap.
Elke aflevering eindigt met een onthulling van een prachtige verbouwing. Het hoogtepunt van het seizoen is echter het belangrijkste project van allemaal: het huis dat Tyler’s overleden moeder achterliet, omtoveren tot het gezinshuis waar ze altijd van droomde.
Alle acht afleveringen met de reality-tv-ster Tyler Cameron gaan 18 april in première op Prime Video. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.