Explosieve actie en Italiaanse maffia samengesmolten in 'The Equalizer 3'

Films & Series
zaterdag, 23 maart 2024 om 2:00
the equalizer 3
In de duistere onderwereld van de Italiaanse maffia ontvouwt zich een meeslepend verhaal in The Equalizer 3.
The Equalizer 3 geregisseerd door Antoine Fuqua, is het derde en laatste deel van de Equalizer-trilogie.
Na zijn leven als overheidsmoordenaar te hebben opgegeven, worstelt Robert McCall (gespeeld door Denzel Washington) met de gruwelijke daden uit zijn verleden. Hij vindt een vreemde troost in het dienen van gerechtigheid namens de onderdrukten. Wanneer McCall zich verrassend thuis voelt in Zuid-Italië, ontdekt hij dat zijn nieuwe vrienden onder de controle staan van lokale misdaadbazen.
De gebeurtenissen nemen een dodelijke wending, en McCall weet wat hem te doen staat: hij moet de beschermheer van zijn vrienden worden door de maffia aan te pakken.
Hoofdrolspelers:
  • Robert McCall (Denzel Washington): Een voormalige overheidsmoordenaar die nu de bescherming van zijn vrienden op zich neemt.
  • Emma Collins (Dakota Fanning): Een van McCall’s vrienden in Italië.
  • Giorgio Bonucci (Eugenio Mastrandrea): Een ander lid van McCall’s vriendengroep.
  • Frank Conroy (David Denman): Een personage dat betrokken raakt bij de strijd tegen de maffia.
Hou je van actie, spanning of een vleugje Italiaanse maffia, The Equalizer 3 biedt het allemaal. The Equalizer 3 is hier te zien op Netflix en heeft een speelduur van 1 uur en 49 minuten. Heb je geen Netflix, dan is de film hier te zien op Pathé Thuis. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Netflix of Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.