De ultieme actie-ervaring! The Expendables 4 nu te zien

Films & Series
woensdag, 27 maart 2024 om 10:29
the expendables 4
The Expendables 4, ook bekend als “Expend4bles”, is de nieuwste film uit deze populaire actiefilmserie en werd uitgebracht in 2023.
The Expendables 4 is geregisseerd door Scott Waugh, brengt deze film een mix van bekende gezichten en nieuwe talenten samen voor een explosief avontuur. De film ziet de terugkeer van de vertrouwde castleden zoals Jason Statham (als Lee Christmas), Sylvester Stallone (als Barney Ross), Dolph Lundgren (als Gunner Jensen), en Randy Couture als (Toll Road). Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Curtis “50 Cent” Jackson (als Easy Day), Megan Fox (als Gina), Tony Jaa (als Decha), en Iko Uwais (als Rahmat)
In The Expendables 4 komen de elite huurlingen weer samen om de wereld te redden van een dreigend gevaar. Gewapend met een arsenaal aan wapens en hun kenmerkende vechtvaardigheden, vormen de Expendables de laatste verdedigingslinie tegen het kwaad. Met nieuwe teamleden die nieuwe stijlen en tactieken brengen, krijgt het begrip “nieuw bloed” een geheel nieuwe betekenis.
Expend4bles [Blu-Ray] Image
Expend4bles [Blu-Ray]
EUR33.38
Op voorraad
Koop op bol.
De film is een avontuur vol adrenaline, waarbij de grenzen van actiecinema opnieuw worden verkend. Hoewel de ontvangst gemengd was, blijft de film een interessante kijk voor fans van de serie en liefhebbers van het actiegenre.
The Expendables 4 is vanaf nu hier te zien op Netflix. heb je geen abonnement op Netflix, dan is de film hier te zien op Pathé Thuis.