Serie Máxima verbreekt nu al records bij Videoland

Films & Series
dinsdag, 23 april 2024 om 10:32
maxima
De serie Máxima op Videoland is pas sinds afgelopen weekend te zien en breekt nu al alle records, zo meldt RTL. De streamingdienst Videoland laat maandag weten dat er nog nooit een Nederlandse dramaserie zo veel streams heeft behaald op de eerste releasedag als Máxima.
Steeds meer mensen abonneren zich ook op Videoland om Máxima te kunnen kijken. Daarmee is het ook direct de beste start van een nieuwe Videoland Original dramaserie ooit, zo laat RTL weten in het nieuwsbericht. Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL, erg blij mee. "Na de prachtige première in Koninklijk Theater Tuschinski en de mooie recensies voor de eerste twee afleveringen is het geweldig om te zien dat het Nederlandse publiek de Videoland Original Máxima heeft omarmd", zo laat hij weten tegenover de zender.
Naast Máxima kunnen we dit jaar volgens van der Vorst nog een aantal andere grote series verwachten bij streamingdienst Videoland. Hij noemt onder andere Sleepers, PATTY, SPHINX en Moedermaffia. Daarnaast is ook het laatste seizoen van Mocro Maffia en de terugkeer van Gooische Vrouwen te zien later dit jaar.
Máxima is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta. De serie gaat onder andere over hoe Máxima en koning Willem-Alexander elkaar hebben ontmoet. Máxima wordt in de serie gespeeld door de Argentijnse acteur Delfina Chaves en Martijn Lakemeier vertolkt koning Willem-Alexander.