Ontdek de geheime mode-wereld van Karl Lagerfeld in de nieuwe dramaserie

Films & Series
maandag, 18 maart 2024 om 11:22
becoming karl lagerfeld
Van onbekende ambitie tot mode-icoon: Becoming Karl Lagerfeld onthult de geheime couture-wereld in zes betoverende afleveringen.
De langverwachte 6-delige originele dramaserie Becoming Karl Lagerfeld speelt zich af in 1972, is Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) 38 jaar en draagt hij nog niet zijn iconische kapsel. Hij is een confectieontwerper, onbekend bij het grote publiek. Terwijl hij de zwoele Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), een ambitieuze en verontrustende jonge dandy, ontmoet en er verliefd op wordt, durft de meest mysterieuze modeontwerper het op te nemen tegen zijn vriend (en rivaal) Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), een genie van haute couture gesteund door de vastberaden zakenman Pierre Bergé (Alex Lutz).
Becoming Karl Lagerfeld dompelt ons onder in het hart van de jaren 70, in Parijs, Monaco en Rome, om de formidabele bloei te volgen van deze complexe en iconische persoonlijkheid van de Parijse couture, al gedreven door de ambitie om de keizer van de mode te worden. Tussen glamour en botsende ego's, grandioze feesten en vernietigende passies, ontdek je het verhaal van Karl vóór Lagerfeld. Een verhaal dat voor het eerst op het scherm wordt verteld en dat vrij is gebaseerd op de bestseller ‘Kaiser Karl’ van Raphaëlle Bacqué (uitgegeven door Albin Michel).
Stream Becoming Karl Lagerfeld vanaf 7 juni exclusief op Disney+. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Disney+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.