Jackson & Malone: Vlaamse misdaadkomedie met Hans Teeuwen en Kevin Janssens

Films & Series
zondag, 07 juli 2024 om 7:00
jackson malone
Speciale agenten Jackson en Malone onderzoeken de ontdekking van twee mysterieuze lichamen in een klein stadje nadat de inauguratie van een nieuwe burgemeester een duistere wending neemt, terwijl ze worstelen met hun eigen innerlijke demonen.
Een komisch misdaadvrijdagavondavontuur
Jackson & Malone is een Vlaamse misdaadkomedie in zes delen, geregisseerd door Max Porcelijn (Plan C). De serie, geschreven door Hans Teeuwen, Max Porcelijn en Jonathan van 't Reve, verschijnt op 19 juli 2024 op de streamingdienst Videoland.
In het pittoreske dorpje Spulne worden op mysterieuze wijze meerdere ouderen vermoord. De lokale politie is machteloos, waardoor er noodgedwongen beroep wordt gedaan op twee buitengewone rechercheurs: de eigenzinnige en getalenteerde Jackson (Hans Teeuwen) en de flamboyante Malone (Kevin Janssens). Ondanks hun botsende persoonlijkheden en eigen demonen, moeten ze samenwerken om de moordenaar te pakken en Spulne te redden van verder onheil.
Humor en spanning
Jackson & Malone combineert op een unieke wijze humor en spanning. De serie is doorspekt met absurde en hilarische momenten, afgewisseld met momenten van intense spanning en mysterie. De chemie tussen Teeuwen en Janssens is voelbaar en draagt ​​bij aan de komische kracht van de serie.
De cast
Naast Hans Teeuwen en Kevin Janssens, spelen ook Jennifer Heylen, Rick Paul van Mulligen en Beppie Melissen prominente rollen in Jackson & Malone.
Jackson & Maloneundefined on IMDb
Jackson & Malone is vanaf 19 juli hier te bekijken op de streamingdienst Videoland. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Videoland, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.