Ontdek de nieuwste film- en seriejuweeltjes op uw favoriete streamingdiensten!

Films & Series
vrijdag, 07 juni 2024 om 8:04
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

The Promised Land
De eenzame soldaat Ludvig von Kahlen is ervan overtuigd dat zijn vader van adel was en hij daarom recht heeft op een stukje land. Hij is vastbesloten om zijn doel, het vergaren van eer en rijkdom, te bereiken.

Pathé Thuis

Road House
In deze remake vol actie van de cultklassieker uit de jaren 80 neemt ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant op de Florida Keys, maar hij ontdekt dat dit paradijs niet is wat het lijkt.

Netflix

Sous la Seine
In de zomer van 2024 is Parijs voor het eerst gastheer van de Wereldkampioenschappen triatlon op de Seine. Sophia, een briljante wetenschapper, hoort van Mika, een jonge milieuactiviste, dat er diep in de rivier een grote haai zwemt. Om een ​​bloedbad in het hart van de stad te voorkomen, hebben ze geen andere keuze dan hun krachten te bundelen met Adil, de commandant van de rivierpolitie van de Seine.

Netflix

How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.

Prime Video

Buenas Chicas
Billie is een super ambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra en Coosje op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Prime Video

There are no Saints
Een man met de bijnaam "De jezuïet", zit gevangen voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Wanneer zijn vrouw wordt vermoord en zijn zoon wordt ontvoerd en naar Mexico wordt gebracht, bedenkt hij een uitgebreid en gevaarlijk plan om zijn zoon te redden en de moord op zijn vrouw te wreken.

Disney+

The Acolyte (S01-E01-E02)
The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.

Disney+

Becoming Karl Lagerfeld (S01
In 1972 is de 38-jarige Karl Lagerfeld een grotendeels onbekende prêt-à-porter-ontwerper. Hij ontmoet de jonge Jacques de Bascher, een ambitieuze, verleidelijke dandy, en zijn wereld verandert. Eindelijk durft Karl de strijd aan te gaan met Yves Saint Laurent, zijn vriend en het genie bij uitstek van de haute couture, en de geduchte zakenman Pierre Bergé. Glamour, botsende ego's, extravagante feesten en destructieve passie: zo werd Karl Lagerfeld een legende.
-> Becoming Karl Lagerfeld kijken

SkyShowtime

Mayor of Kingstown (S1-S3E01)
Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.

SkyShowtime

The Tattooist of Auschwitz (S01)
De zesdelige serie, gebaseerd op de internationale bestsellerroman The Tattooist of Auschwitz van Heather Morris, is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Lali en Gita Sokolov, die elkaar leerden kennen tijdens de Holocaust toen ze beiden gevangen zaten in het concentratiekamp Auschwitz. Kort na zijn aankomst werd Lali benoemd tot een van de Tätowierer (tatoeëerders), met als taak om de identificatienummers op de armen van medegevangenen te tatoeëren. Eén van die medegevangenen is Gita (Anna Próchniak). Ze worden op slag verliefd op elkaar en zo begint een moedig, menselijk en onvergetelijk verhaal.

HBO Max

Am I OK?
Lucy en Jane zijn het grootste deel van hun leven beste vrienden en denken dat ze alles over elkaar weten. Maar wanneer Jane aankondigt dat ze naar Londen verhuist, onthult Lucy een lang bewaard geheim. Terwijl Jane Lucy probeert te helpen, ontaardt hun vriendschap in chaos.

HBO Max

The Legend of Tarzan
Tarzan heeft jaren geleden de jungle achter zich gelaten en woont als Lord Greystoke samen met zijn vrouw Jane in Engeland. Hij wordt uitgenodigd om als handelsafgezant terug te keren naar de Congo, maar hij is zich er niet bewust van dat hij wordt gebruikt als pion in een veel groter spel.

Videoland

Moedermaffia! (S02)
'Moedermaffia' gaat over hoe we allemaal ons best doen om de perfecte moeder te zijn en vooral hoe we daar allemaal glansrijk in falen. En iedereen heeft er een mening over, maar puntje bij paaltje doen we allemaal maar wat. Toch?
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer NieuwDezeWeek. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.