Presumed Innocent: Spannend misdaad drama komt naar Apple TV+

Films & Series
donderdag, 06 juni 2024 om 5:00
presumed innocent
Presumed Innocent is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Scott Turow. De serie, met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal, belooft een meeslepend verhaal over onschuld, gerechtigheid en de zoektocht naar de waarheid.
Rusty Sabich, een gerespecteerde openbare aanklager in Chicago, ziet zijn leven compleet veranderen wanneer hij de hoofdverdachte wordt in de moord op zijn maîtresse. Ondanks zijn onschuldpleidooi wordt hij veroordeeld tot levenslang zonder kans op vervroegde vrijlating. Zes jaar later, vastberaden om zijn onschuld te bewijzen, wordt Sabich vrijgelaten op borg. Hij neemt het heft in eigen hand en gaat op zoek naar de echte moordenaar.
De cast:
Naast Jake Gyllenhaal schitteren ook andere bekende namen in de cast, waaronder Michelle Dockery, Michael Kenneth Williams, Dakota Fanning en Toni Collette. De serie wordt geregisseerd door Antoine Fuqua, bekend van films als Training Day en The Equalizer. Het script is van de hand van David E. Kelley, de creatieve kracht achter hitseries als Big Little Lies en L.A. Law.
Waarom je deze serie moet kijken:
  • Een meeslepend verhaal: Presumed Innocent is gebaseerd op een geliefde roman met een spannend plot en onverwachte wendingen.
  • Een sterrencast: Jake Gyllenhaal en een ensemble van getalenteerde acteurs beloven een onvergetelijke acteerprestatie.
  • Van de makers van hitseries: David E. Kelley en Antoine Fuqua garanderen een serie van de bovenste plank.
Presumed Innocent belooft een spannende en boeiende toevoeging te worden aan het aanbod van Apple TV+. Fans van misdaad drama's en thrillers mogen deze serie zeker niet missen.
Presumed Innocent (2024) on IMDb
Presumed Innocent is vanaf 12 juni hier exclusief te zien op Apple TV+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Apple TV+ of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.