Apple schudt Streaming-markt op: Brengt Apple TV+ mogelijk naar Android telefoons!

Nieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 13:56
ziggo apple tv
Apple ​brengt zijn streamingdienst, Apple TV+,​ vermoedelijk naar Android-telefoons, een zet die de techgigant toegankelijker maakt voor een breder publiek.
Deze strategische uitbreiding is een belangrijke stap voor Apple, dat historisch gezien zijn diensten en producten voornamelijk binnen zijn eigen ecosysteem hield. Bloomberg ontdekte een uitgezette vacature voor een Android-engineer. Voor Android gebruikers is het straks mogelijk om toegang te krijgen tot Apple TV+. Gebruikers kunnen dan genieten van exclusieve Apple TV+-content zonder dat ze een Apple-apparaat hoeven te bezitten.
Deze uitbreiding naar Android gebruikers plaatst Apple in een sterkere concurrentiepositie ten opzichte van andere streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video, die al lange tijd beschikbaar zijn op verschillende platformen, waaronder Android. Door zijn service beschikbaar te maken voor een breder publiek, kan Apple TV+ een groter marktaandeel veroveren en meer abonnees aantrekken.Wanneer de TV+-app beschikbaar komt voor Android-telefoons, is niet duidelijk.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Apple TV+ of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.