Prime Video kondigt boeiende nieuwe films en series aan voor maart

Films & Series
donderdag, 29 februari 2024 om 6:20
primevideo seo logo
In maart belooft Prime Video weer een boeiende mix van nieuwe releases die het streamen de moeite waard maken.
Laten we een kijkje nemen naar enkele hoogtepunten die ons deze maand te wachten staan op Prime Video.

PACT MET DE DUIVEL

Release: 1 maart
Het liquidatieproces Passage was de omvangrijkste en meest langdurige rechtszaak in Nederland ooit. De eerste zitting was in 2007, de uitspraak in hoger beroep zo’n 10 jaar later. Het was de eerste zaak waar twee kroongetuigen die zelf betrokken waren bij moorden, overeind bleven en de veroordeling tot levenslang van beoogde opdrachtgevers een feit werden.
De zaak en alle bijbehorende haken en ogen worden uitgebreid behandeld in de docuserie Pact met de Duivel. Daarnaast werkt de dochter van de tot levenslang veroordeelde Dino Soerel mee; zij vertelt het verhaal van haar vader. De voorloper van het Marengo-proces had veel voeten in de aarde en roept nog altijd veel vragen op. Too big to fail zeggen sommigen. Het kon niet anders, zeggen anderen. Van rechters tot advocaten; dealofficiers en officiers van justitie; van recherche tot misdaadjournalisten; minister van justitie tot strafrechtexperts; ze werken allemaal mee waardoor een compleet beeld wordt geschetst.

RICKY STANICKY

Release: 8 maart
Wanneer drie jeugdvrienden een mislukte grap uithalen, bedenken ze de fictieve Ricky Stanicky om zich uit de problemen te redden! Twintig jaar na het creëren van deze 'vriend' gebruiken Dean, JT en Wes (Zac Efron, Andrew Santino en Jermaine Fowler) Ricky nog steeds als handig excuus voor hun onvolwassen gedrag. Wanneer hun partners argwaan krijgen en eisen dat ze eindelijk de legendarische heer Stanicky ontmoeten, besluit het schuldige trio de uitgerangeerde acteur en grove beroemdheden imitator "Rock Hard" Rod (John Cena) in te schakelen om hem tot leven te brengen. Maar wanneer Rod de rol van zijn leven te serieus neemt, beginnen ze spijt te krijgen dat ze Ricky ooit hebben verzonnen. Onder leiding van regisseur Peter Farrelly, met bijrollen van William H. Macy, Lex Scott Davis en Anja Savcic.

ROAD HOUSE

Release: 21 maart
Deze opwindende remake van de jaren 80-cultfilm, volgt ex-UFC fighter Dalton (Jake Gyllenhaal) terwijl hij een baan als uitsmijter aanneemt bij een roadhouse op de Florida Keys. Hij komt er al snel achter dat dit paradijselijke oord niet zo onschuldig is als het eruitziet. Met onder andere rollen van Conor Mc Gregor, Post Malone en Daniele Melchior.

Overige releases Prime Video

  • PROSPECT - 1 MAART
  • INVICIBLE S2 - 14 MAART
  • FRIDA: A SELF PORTRAIT - 14 MAART
  • VRIJGEVOCHTEN: ISIS VERBEEK - 22 MAART
  • BON BINI BANGKOK NIGHTS - 22 MAART
  • THE BOYS IN THE BOAT - 29 MAART
  • FREELANCE - 30 MAART
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, volg dat NieuwDezeWeek.