The Umbrella Academy Seizoen 4: Alles wat we tot nu toe weten

Films & Series
woensdag, 10 juli 2024 om 18:30
umbrella academy
Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy landt op 8 augustus 2024 op Netflix! Ben je klaar voor het slotstuk van de avonturen van de disfunctionele Hargreeves familie? Hier is alles wat we tot nu toe weten over seizoen 4:
Wat er is gebeurd:
In het derde seizoen zagen we hoe de Hargreeves een alternatieve realiteit binnengaan waar hun vader Reginald nog leeft en The Umbrella Academy nooit is opgericht. Ze proberen hun eigen realiteit te herstellen, maar dat gaat mis, waardoor Reginald Luther vermoordt en het universum opnieuw reset. De Hargreeves komen terecht in een nieuwe realiteit waar ze hun tegenhangers van Sparrow Academy tegenkomen.
Wat we kunnen verwachten:
Seizoen 4 speelt zich af in deze nieuwe realiteit met de Sparrow Academy. We zien hoe de Hargreeves vechten om hun plek in deze wereld te vinden en samenwerken met de Sparrows om een ​​nieuwe dreiging te stoppen die het bestaan ​​van beide universums bedreigt.
Op 9 juli 2024 onthulde Netflix een gloednieuwe trailer voor seizoen 4. De trailer is gevuld met actie, spanning en hints over wat er komen gaat. We zien de Hargreeves en Sparrows vechten, nieuwe krachten ontdekken en moeilijke keuzes maken.
Cast:
De cast van het vorige seizoen keert terug, met onder meer Elliot Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, Aidan Gallagher en David Tennant.
The Umbrella Academy (2019) on IMDb
Releasedatum:
Seizoen 4 van The Umbrella Academy is vanaf 8 augustus 2024 hier te streamen op Netflix. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Netflix, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.