De 'Destiny 2: Guardian Games' zijn los

Nieuws
donderdag, 22 april 2021 om 9:11
beyondlight 5f7ed3a84e141
Van 20 april tot 9 mei vinden de Guardian Games plaats. Dit zijn een soort Olympische Spelen binnen Destiny 2: Season of the Chosen. De glorie wacht zij die goed presteren in deze prestigieuze competitie.

Guardian Games

Het is de Vanguard eindelijk gelukt: een staakt-het-vuren met de cabal-keizerin Caiatl. Iedereen geniet van een moment van rust. Een kort moment, want Zavala, die graag Guardians wil vieren, roept op tot een competitie. De klassenvlaggen worden rond de Tower gehesen voor de Guardian Games.
De laatste Guardian Games zijn gewonnen door de Titanen en dat betekent dat de ogen zijn gericht op de Hunters en Warlocks om dat ditmaal te overtreffen. Als je moed en skills laat zien, dan kun je mogelijk medailles van Eva Levante verdienen door Contender Cards en Triumphs. Elke week is er een nieuwe kans om te stralen in de topklasse van de Spelen.

Destiny 2

Het idee van de Spelen is dat de drie klasses het tegen elkaar opnemen voor items die maar tijdelijk beschikbaar zijn, zoals de eerdergenoemde medailles. Je kunt bovendien Laurels krijgen, die zomaar verschijnen voor alle spelers tijdens alle activiteiten en je gebruikt ze om bounties, Contender Cards en beloningen van Eva Levante te kopen. Medailles krijg je door activiteiten te voltooien, maar ook door Triumphs en Contender Cards. In de onderstaande trailer krijg je een voorproefje van de sfeer tijdens dit evenement:
Destiny 2 is sinds 2017 uit op diverse platformen, waaronder Stadia. In de review van onze collega’s van IGN Benelux kun je zien dat Destiny 2 net als Destiny 1 een goed concept is. “De game is beter in balans en biedt meer variatie, waarbij zowel gedacht is aan de hardcore als de casual gamer.“ Waar er toen nog werd verwacht dat deze game een jaar of drie meeging, zijn we het anno 2021 nog volop aan het spelen, zeker nu dat ook kan op Stadia.