Nieuwe Marvel's Avengers update voegt tijdelijk event toe

Nieuws
donderdag, 22 april 2021 om 12:15
marvels avengers game xbox series x playstation 5 q99d 5f81eb1f4107d
Avengers">Marvel's Avengers wordt sinds de launch, ondanks de storm aan kritiek en lage spelersaantallen, regelmatig voorzien van nieuwe content. Inmiddels is de volgende update ook live, waardoor er een nieuw tijdelijk event beschikbaar is.
Naast weer een reeks bug fixes en matchmakingoptimalisaties, is de belangrijkste toevoeging nieuwe content. Zo kun je van 22 april tot 3 mei de Tachyon Anomaly Event spelen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens diverse missies dezelfde helden als andere spelers kunt kiezen. Normaal gesproken kan één iemand maar als bijvoorbeeld Iron Man of de Hulk spelen, maar nu kun je dus vier keer dezelfde held in het team hebben. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe wekelijkse missies toegevoegd die hier op in haken. Ook kun je nu geanimeerde name plates verdienen.

Uitbreiding is onderweg

Zoals je eerder al bij ons kon lezen, is er ook een nieuwe uitbreiding onderweg naar Marvel's Avengers. Deze heeft de naam 'War For Wakanda' en zet Black Panther centraal. Het voegt een nieuw verhaal, nieuw gebied en het personage Black Panther toe. Daarnaast wordt het maximale level ook verhoogd. Het belooft veel nieuwe content, maar wel tegen betaling. De uitbreiding is niet gratis. Voorlopig kunnen fans van de game dus nog uitkijken naar nieuwe content op de horizon.
De platformer Monster Boy and the Cursed Kingdom bevat vanaf nu State Share-en Crowd Choice-functionaliteiten. Je leest hier meer over de toevoegingen. En voor fans van Destiny 2 staat ook nieuwe content klaar, namelijk de Guardian Games. Check hier de details.