10 Stadia Makers games die we binnenkort kunnen verwachten

Nieuws
vrijdag, 09 april 2021 om 12:15
Template TWOS Pro 12Games 2
Gisteren werd de volgende reeks Stadia Makers-games bekendgemaakt. Dit zijn indie-games die met behulp van Google tot stand gekomen zijn. De eerste reeks is inmiddels al uit, maar is het tijd voor de volgende lichting.

10 Stadia Maker's games

Het Stadia Maker's-project heeft ons al meerdere pareltjes gegeven, zoals recentelijk Kaze and the Wild Masks. Maar het is nu tijd voor de volgende serie aan games. Het betreft vooral games waarvan de oplettende NextPlay lezer al wist dat ze kwamen, maar de bevestiging is fijn. De eerste drie games, The Darkside Detective: A Fumble In The Dark, Figment 2 en Death Carnival waren al onderdeel van de eerste aankondiging, maar komen binnenkort pas uit. Daarnaast zijn ook Hundred DaysMerek's Market en Skyclimbers aangekondigd voor Stadia, maar over al deze drie games hadden we jullie eerder ook al bericht. Dus deze zijn niet nieuw. Maar vier andere games zijn wel nieuw, hieronder vind je alvast wat trailers.

De games zijn..

Het zijn vier games in totaal verschillende genres. Als eerste de Cyberpunk-game ForeClosed. Het is een first person shooter in een Cyberpunk-setting, waarin je op zoek gaat naar je eigen identiteit. Deze is jou niet bekend en in een spannend comicbook-achtig verhaal ga je achter de waarheid aan. Ben je meer van de 2D Actie RPG's? Dan is Grime helemaal jouw ding. In een horror achtige setting moet je jezelf staande zien te houden tegen allerlei vijanden en mysteries. Ben je meer van de wat rustigere RPG's? Dan is de Adventure RPG She Dreams Elsewhere misschien jouw ding. Er is nog niet veel bekend over deze game, maar daarover binnenkort ongetwijfeld meer. En als laatste keren de 90's iconen Jay & Silent Bob terug. In de game Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch kun je genieten van een traditionele side scrolling fighting game, om even wat old skool herinneringen op te halen.
Nog niet genoeg nieuwe games? Dan kun je hier nog lezen over twee andere nieuwe games die binnenkort naar Stadia komen. En mis ook je kans niet om Borderlands 3 gratis te spelen. Je leest hier hoe dat kan.