Dans en speur deze week in nieuwe games op Stadia

Nieuws
dinsdag, 13 april 2021 om 18:12
TWOS 4 13
Het is weer dinsdag en dat staat tegenwoordig synoniem voor een nieuwe Community Blog van Stadia. Deze week geen verrassingen, simpelweg nieuwe games.
Het is deze week tijd voor twee nieuwe Stadia games. De eerste van de twee is de indiegame Floor Kids. Deze game werd vorige week al aangekondigd met een releasedatum van 14 april, dat is dus morgen. De game draait volledig om muziek. Zoals wel vaker dien je op de beat van de muziek bepaalde knoppen combinaties uit te voeren en dit keer draait het om break dancen.  De game zal morgen voor € 19,99 te koop zijn in de Stadia store. Hieronder vind je nog een trailer.

Deel twee van de Darkside Detective

Sinds vorige week konden we aan de slag met de volgende Stadia Makers titel, The Darkside Detective en deze week is het al tijd voor deel twee. The Darkside Detective: A Fumble In The Dark is vanaf donderdag verkrijgbaar. Deel één is eigenlijk al veel langer beschikbaar op andere platformen, maar deel twee zal vanaf dag 1 beschikbaar zijn op Stadia. Ook in dit deel moet je weer allerlei politiezaken oplossen. De game zal vanaf donderdag voor € 12,99 beschikbaar zijn. 
Ben jij ook één van de mensen die op Humankind zit te wachten? Dan kun je hier de laatste Dev Diary zien. En voor de liefhebbers van Hitman 3 is de roadmap voor april recent bekend gemaakt. Check snel hier of de nieuwe content wat voor je is.