Dit is Outriders: gameplay in video uitgelegd

Nieuws
zaterdag, 20 maart 2021 om 9:00
outriders 5f801ef8eee5e
Outriders is de volgende AAA-game met een day 1 release op Stadia. Vanaf 1 april kunnen we met de game aan de slag. In een nieuwe gameplay-video wordt haarfijn uitgelegd wat je kunt verwachten en hoe de game speelt.

Outriders gameplay-video 

Outriders is de volgende looter shooter die hoge ogen wilt gooien. Dit steeds groter wordende genre, geïnspireerd door Destiny, is al enkele jaren zeer populair en heeft vaak een vaste formule. Alleen of samen met vrienden voltooi je missies om zo sterker te worden en onderweg steeds betere loot te verzamelen. Vaak gaat dit gepaard met een end-game component waar vervolgens jaren op voortgebouwd moet worden. Outriders pakt dit enigszins anders aan. De belofte is namelijk dat vanaf dag één alle end-game-content al in de game zit. Je zal dus geen betaalmuren tegenkomen en je hoeft niet te wachten. Dat is iets wat menig live servicegame niet lukt. Om ons vast warm te maken voor de game, wordt in onderstaande video nog eens heel duidelijk uitgelegd hoe alle aspecten van Outriders werken.

Cross play vanaf dag 1

Het beste nieuws omtrent Outriders voor Stadia is misschien wel dat er vanaf dag één crossplay aanwezig is. De multiplayergames op Stadia komen veelal met een groot probleem. Door de lage aantallen spelers is het in de meeste spellen na enkele weken al moeilijk om een multiplayergame te vinden. Behalve de games met crossplay, waarbij je kunt samen spelen met mensen op andere platformen. Outriders zal hier vanaf dag één gebruik van maken, dus daar hoef je niet bang voor te zijn.
Voor Marvel's Avengers, ook van Square Enix, is een roadmap van 2021 beschikbaar gekomen. De ontwikkelaars zijn nog lang niet klaar met de game. Lees hier de details. En we weten nu ook wanneer de game The Darkside Detective naar Stadia komt. Klik hier voor het nieuws.