Eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, dit kun je verwachten

Eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, dit kun je verwachten

Nog voordat Assassin's Creed Valhalla al beschikbaar was, werd al duidelijke gemaakt door Ubisoft dat de game in ieder geval twee uitbreidingen zou krijgen. De eerste hiervan komt volgende maand.

Assassin's Creed Valhalla krijgt eerste uitbreiding

De eerste uitbreiding van de game arriveert bijna een half jaar na de release van Assassin's Creed Valhalla. De uitbreiding heet 'Wrath of the Druids' en zal ons meevoeren vanuit Engeland naar Ierland. Eivor gaat hier verder met zijn zoektocht naar een mysterieuze cult. Dit nieuwe gebied zit vol met spookachtige bossen en nieuwe quests. Uiteraard zullen er ook weer genoeg collectibles aanwezig zijn. Meer informatie is er nog niet, maar die verschijnt ongetwijfeld volgende maand. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de game, wij hebben een review geschreven van de game. Deze vind je hier.

Eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, dit kun je verwachten

Nieuwe update nu ook beschikbaar

Eerder deze week konden we jullie ook melden dat er een nieuwe update voor de game beschikbaar is. Inmiddels is deze update al live. Er is een nieuw in-game evenement toegevoegd, een nieuwe feature en allerlei bug fixes. Met name die laatste waren wel nodig, omdat de game op de dag van release alles behalve vlekkeloos speelde.

Er zijn weer nieuwe kortingen in de Stadia store. Mis de korting niet op de Stadia Premiere edition, zoals we hier al lieten weten. En er zijn ook veel games in de aanbieding, waarvan je hier het één en ander terug kunt lezen.

Lees meer over:
Assassins Creed Valhalla

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer