Releasedatum bekend voor The Darkside Detective: A Fumble In The Dark

Nieuws
vrijdag, 19 maart 2021 om 12:30
maxresdefault 1
De games en releasedatums stromen momenteel binnen. Het lijkt erop dat dit de eerste effecten zijn van de hernieuwde focus van Google omtrent Stadia, want in rap tempo komen games van third party developers naar Stadia, zo ook The Darkside Detective: A Fumble In The Dark.

The Darkside Detective: A Fumble In The Dark

Op Twitter heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt dat de game vanaf 15 april zal lanceren op zowel Stadia, Steam, Nintendo Switch, PS4 en Xbox One. Dit is wederom dus een titel die vanaf dag 1 op Stadia te spelen zal zijn. Dat is ook niet zo gek, omdat deze game onderdeel is van het Stadia Makers Program. Een project voor indie-ontwikkelaars die hulp willen van Google om hun game naar Stadia te brengen. De grootste voorwaarde is een day 1 release.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Nog twee te gaan

The Darkside Detective Season 2, zoals de game ook genoemd werd, is één van de eerste Stadia Maker-games die aangekondigd zijn. Na Unto The End, Tohu, Kaze and the Wild Masks en Nanotale Typing Chronicles wordt dit de vijfde game die uitkomt onder die noemer. Er zijn dan nog twee games te gaan, Death Carnical en Figment Creed Valley. Dan kan het project een succes genoemd worden. Hopelijk wordt binnenkort de volgende golf van Stadia Makers games aangekondigd.
Inmiddels is The Crew 2 ook aan het twee seizoen begonnen. De trailer daarvoor kun je hier bekijken. En mis de nieuwe Stadia exclusieve features van Dragon Ball Xenoverse 2 niet. Je kunt deze hier bekijken.