Dit zijn de Stadia Pro-games voor september 2021

Nieuws
donderdag, 26 augustus 2021 om 9:53
darksiders 2
Er komen in september drie nieuwe games naar Stadia Pro. Het gaat om Darksiders II Deathinitive Edition, Little Big Workshop en Wave Break. Meer weten? Lees dan gauw verder.
Vanaf 1 september zijn de drie games beschikbaar voor Stadia Pro-gamers, dus vergeet niet te claimen als je lid bent van de dienst. Houd er ook rekening mee dat 31 augustus de laatste dag is dat je voor Gunsport, Blue Fire en Chronos: Before the Ashes kunt kiezen, want die verdwijnen per 1 september juist uit de Stadia Pro-maandgames.

Darksiders II Deathinitive Edition

Als je jezelf na een luie zomer even een goed pak slaag wil geven op Stadia, dan komt dat helemaal goed met Darksiders II Deathinitive Edition. Het spel zet je in de schoenen van de bekende Four Horsemen, om precies te zijn die van Death: de oudste en dodelijkste van het kwartet. Je start je avontuur in de ijzige Veil-regio en moet vervolgens allerlei rijken door waarin je het opneemt tegen de moeilijkste vijanden. Deze game is gemaakt door Vigil Games en uitgegeven door THQ. 

Little Big Workshop

Van een heel ander kaliber is Little Big Workshop. In deze koddige simulatie-game krijg je de macht over een schattige en magische fabriek waarmee je de opdracht krijgt om allemaal huizen en kamertjes te maken. Het gaat niet alleen om het bouwen, maar ook om het inrichten. Hierin krijg je veel keuze: je kunt rubber eendjes gebruiken, drones en elektrische gitaren, maar ook iets normaler zoals een gewoon kastje of een tafel. Ook deze game is uitgegeven door THQ, maar komt van studio Mirage Game Studios.

Wave Break

Wat is het verschil tussen skaten en surfen? Die is er niet meer. Je kunt tegenwoordig namelijk naast skateboarden ook skateboaten. Wave Break is een skateboatspel waarin je allerlei bekende skatestunts doet, zoals grinden, kickflips maken en gewoon keihard gaan. Alleen doe je dat niet ergens achteraf in een skatepark, maar in de straten van een Miami Vice-achtige wereld vol kleuren en criminaliteit. De ontwikkelaar en uitgever is Funktronic Labs.