Dragon Ball Xenoverse 2 krijgt uit het niets Crowd Play en Crowd Choice

Nieuws
donderdag, 18 maart 2021 om 12:15
xenoverse 2
Met Mortal Kombat 11, Samurai Shodown en Dragon Ball Xenoverse 2 zijn er vechtgames genoeg op Stadia. Deze laatste maakt vanaf nu gebruik van de Stadia exclusieve features Crowd Play en Crowd Choice.

Dragon Ball Xenoverse 2 Crowd Play en Crowd Choice

Dragon Ball Xenoverse 2 is overigens ook één van de weinige games gebaseerd op een animé. Verder hebben we ook nog de Attack on Titan-game, maar voorlopig zijn fans van anime op deze games aangewezen. Dragon Ball Xenoverse heeft inmiddels al regelmatig content packs gekregen met nieuwe personages en content, maar hier wordt vrijwel niet over gecommuncieerd. Zowel door Bandai Namco niet als Google. Ditzelfde geldt voor de laatste update, die opgemerkt is door een scherpe Reddit gebruiker. De game bevat nu namelijk, zonder enige aankondiging, Crowd Play en Crowd Choice functionaliteiten. Hieronder vind je de settings terug.

Content komt op een trager tempo

Eerder deze week kwam er al een trailer van een nieuwe content pack, genaamd de Legendary Pack 1. Deze komt vandaag uit op de andere platformen. De vraag is of deze ook op Stadia uit gaat komen en zo ja, wanneer? Er zijn inmiddels al elf contentpacks met nieuwe personages beschikbaar op Stadia, die allen later uitgekomen zijn dan de andere platformen. Het lijkt er dus op dat we deze uiteindelijk wel kunnen verwachten. Dragon Ball Xenoverse is regelmatig in de aanbieding voor een prijs van rond de 10 euro. Ben je dus geïnteresseerd, hou dan de sales in de gaten.
Deze week werden we verrast met nieuwe games, waarvan één onaangekondigde. Lees hier het volledige overzicht. En ook de exclusiviteit van Super Bomberman R Online gaat ten einde lopen. Lees daar hier meer over.