Dragon Quest Builders 2 komt volgende maand naar xCloud

Dragon Quest Builders 2 komt volgende maand naar xCloud

De Game Pass catalogus van Microsoft is het afgelopen jaar enorm gegroeid, met diverse AAA titels en grote uitgevers die de game goed ondersteunen. Nu komt er weer een grote titel aan. Volgende maand zal Dragon Quest Builders 2 aan de catalogus toegevoegd worden.

Een gebruikers op Twitter heeft namelijk de game in de Microsoft Store zien staan, met een releasedatum van 4 mei. De game was vooralsnog niet beschikbaar op de Xbox of Microsoft Store, dus het betreft een nieuwe release voor het platform. Er is tevens te zien dat de game meteen op Game Pass beschikbaar zal zijn. Daarmee voegt Microsoft wederom een grote game toe aan de Game Pass catalogus, die middels xCloud speelbaar is op mobiele apparaten. Hieronder vind je de Tweet waarin de releasedatum gevonden is.

Minecraft als inspiratiebron

Dragon Quest Builders 2 kun je het beste zien als Minecraft in het Dragon Quest universum. Je komt in een grote sandbox wereld waarin je in de stijl van Dragon Quest een stad kan bouwen en allerlei missies kan voltooien. Uiteraard kom je alle bekende monsters tegen, zoals bijvoorbeeld de Slime. Daarnaast is er ook een singleplayer campaign beschikbaar en legt de game wat meer de focus op een verhaal dan Minecraft. Niet verrassend, aangezien het verhaal vaak een belangrijk onderdeel is van de Dragon Quest games.

Er is een nieuwe gameplaytrailer uitgekomen voor Humankind. Je kunt deze hier bekijken, indien je hem gemist hebt. En de cloud gaming dienst van Playstation gaat ook een upgrade krijgen. Lees hier de details.

Lees meer over:
Microsoft xCloud

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer