Stadia Pro games voor mei bekend gemaakt

Nieuws
woensdag, 28 april 2021 om 9:00
TWOS  4 28
Het begin van een nieuwe maand brengt een aantal leuke dingen met zich mee, waaronder nieuwe Stadia Pro games. Inmiddels heeft Google bekend gemaakt welke games we vanaf 1 mei weer gratis kunnen claimen.
Middels Stadia Pro kunnen we iedere maand nieuwe games claimen, die vervolgens permanent van jou zijn zolang je Stadia Pro abonnement actief is. In mei komen er drie nieuwe games bij. Als eerste kunnen we aan de slag met Hotline Miami 2: Wrong Number. Nadat we eerder het eerste deel al konden claimen middels Stadia Pro, kun je nu dus gelijk verder met het vervolg. In de onderwereld van het Miami in de jaren '80, schiet je jezelf een weg door een met drugs geteisterde stad.  Ben je meer van de platform of co-op games? Dan kun je met Trine 4: The Nightmare Prince aan de slag. Deze platform game kun je alleen of met drie vrienden spelen. En als laatste kun je het recent gelanceerde Floor Kids claimen. Deze breakdance muziek game test jouw vaardigheden om op de beat van de muziek jouw beste breakdances uit te voeren.

Mogelijk vierde game

Meestal worden er vier nieuwe Stadia Pro titels gelanceerd per maand. Dit keer zijn het er 'maar' drie. Alhoewel, het kan zo maar zijn dat gedurende mei Ark Survival Evolved toegevoegd wordt. De game zou namelijk begin 2021 toegevoegd worden aan Stadia Pro. Dat moment lijkt al gepasseerd. Maar eind mei komt er een nieuwe update aan voor Ark: Survival Evolved, waarvan de ontwikkelaar al aangegeven heeft dat deze ook voor Stadia geïmplementeerd zal worden. De kans is dus aanwezig dat deze op een later moment alsnog beschikbaar komt.
Ook de andere cloud gaming diensten komen met goed nieuws. PlayStation Now gaat namelijk een flinke verbetering doorvoeren, waarover je hier meer kunt lezen. En xCloud lijkt de game Dragon Quest Builders 2 toe te voegen. Je leest hier wanneer dat is.