Boerderij-sim Real Farm komt mogelijk naar Stadia

Nieuws
maandag, 29 maart 2021 om 12:30
capsule 616x353
Boerderij simulator Real Farm komt mogelijk naar Google Stadia. Website Stadia Source heeft namelijk ontdekt dat er een Stadia logo is toegevoegd op de officiële Real Farm website.
Waarschijnlijk zal de game ook uitkomen op Nintendo Switch. Inmiddels zijn de logo's verwijderd. Het lijkt erop dat het dus nog niet de bedoeling was dat deze info naar buiten kwam. Real Farm lijkt een concurrent van Farming Simulator, met vergelijkbare gameplay. Concreet weten we verder nog niets over een release. Wel is er een trailer te vinden, die je hieronder kunt bekijken.

Korreltje Zout

De leeftijdsclassificaties van PEGI, ESRB en USK zijn over het algemeen vrij betrouwbaar als bron voor aankomende games, maar een logo op een website vereist wel een korreltje zout. In het verleden is dit namelijk niet altijd een garantie voor een release geweest. De game is overigens al een aantal jaar uit op de PlayStation 4 en PC.
Vorige week zijn er ook vier JRPG's aangekondigd voor Stadia. Welke games dat zijn, kun je hier lezen. En het is ook weer tijd voor een nieuwe content update van PUBG. De nieuwste update is nu live. Je kunt hier lezen wat er veranderd is.