Hawk Tuah meisje Hailey Welch gaat deal tekenen voor reality serie over haar leven

Nieuws
maandag, 08 juli 2024 om 9:17
haileywelch
Het lijkt inmiddels wel of we in een South Park aflevering leven. Het meisje uit Amerika dat bekend is geworden na een straatinterview waarin ze uitlegde hoe je het beste een man kon bevredigen, gaat een eigen reality serie krijgen. Meerdere productiebedrijven in Hollywood pitchen nu ideeën aan Hailey Welch uit Belfast, Tennessee.
Hailey werd beroemd nadat een interview met haar viraal ging op TikTok. Hieronder zie je een korte samenvatting van het langere interview:
Hailey is inmiddels wereldberoemd geworden na haar grappige reacties tijdens het interview. Ze maakte een TikTok account dat al bijna 1 miljoen volgers heeft en maakte de tongen los. Zo waren er geruchten dat ze werkzaam was als docent en de school haar had onstlagen, maar hier was niks van waar. Welch werkte namelijk in een fabriek die springveren maakt. Ze heeft daar inmiddels ontslag genomen en zegt haar droom te leven. Zo mocht ze op het podium komen tijdens een optreden van een bekende country zanger en was ze te zien in een beroemde podcast van Barstool.
Voor nu is het afwachten welke deal haar management zal tekenen. Hailey kijkt er in ieder geval zelf naar uit om een carrière te maken van haar grappige accent en voorkomen.