Hellpoint is nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 26 februari 2021 om 16:49
hellpoint
Dinsdag kregen we te horen dat er vier nieuwe games op Stadia zouden verschijnen deze week, allen met een release op dinsdag. Toch werden we gisteren verrast door de release van Hellpoint. Deze game werd vorige week aangekondigd zonder releasedate, maar is er nu plots toch.

Hellpoint

Een leuke verrassing deze week, want extra games zijn altijd welkom. Hellpoint is een actie-RPG die vergelijkbaar is met games als Chronos: Before The Ashes en Jedi: Fallen Order. De gevechten staan centraal in de game. In een donkere sci-fi setting is het jouw taak om Irid Novo, een ruimtestation, te ontdekken en uit te zoeken wat er mis gegaan is. Uiteraard ontmoet je gaandeweg allerlei vijanden, de één sterker dan de ander. Hieronder vind je de launch trailer.

Steeds meer games

Na een wat onrustige periode begin dit jaar, lijkt Google nu woord bij daad te voegen en aan te tonen dat games naar Stadia blijven komen. Eind vorig jaar kwamen er al enorm veel games naar Stadia en de draad lijkt nu weer opgepakt. Volgende maand krijgen we in ieder geval FIFA 21, de vraag is welke andere grote titels onderweg zijn.
Vanaf 1 maart kunnen we ook weer aan de slag met nieuwe Stadia Pro games. Je kunt hier lezen welke games dat zijn. En mocht je geïnteresseerd zijn in Humankind, dan kun je hier een video bekijken waar het gevecht systeem beter uitgelegd wordt.