Volgens deze aanwijzing komt GTA V dan toch naar Stadia

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 07 mei 2021 om 12:15
gtav
Al sinds Stadia beschikbaar is staat GTA V bovenaan het wensenlijstje van veel Stadia-gamers, ondanks dat de game al jaren oud is. De laatste maanden zijn er steeds meer geruchten die aangeven dat dit gaat gebeuren, maar er is nu wel een heel bijzonder gerucht.

Grand Theft Auto V

We komen dit namelijk te weten via Amazon Prime Gaming, een concurrent van Stadia. Leden van Amazon Prime kunnen regelmatig allerlei extraatjes unlocken voor diverse spellen, die ook voor andere platforms geldig zijn. Zo was er laatst een aanbieding die je ook voor Red Dead Redemption 2 kon gebruiken in Stadia. Nu is er een aanbieding verschenen voor gratis in-game-cash voor GTA Online. Het opvallende is dat Stadia als beschikbaar platform genoemd wordt, zo melden meerdere gebruikers op Reddit. De voordelen zijn voor deze maand. Het lijkt onwaarschijnlijk dat GTA V nog deze maand komt, maar het lijkt een hint dat er daadwerkelijk iets speelt rondom GTA V en Stadia. Mogelijk komt de Stadia-versie tegelijk met de Remaster voor de next-gen consoles. Hieronder vind je een voorbeeld waaruit het blijkt.

Waarom is GTA V nog steeds zo populair?

Je vraagt je misschien af waarom GTA V nog steeds zo populair is, terwijl de game bijna 10 jaar geleden al uitkwam. Naast dat het gewoon een geweldige game is, draait de game tegenwoordig voornamelijk om de online mode. Net als Red Dead Online biedt GTA Online je een enorm uitgebreide sandbox-omgeving met inmiddels enorm veel content. Hier draait de game dan ook al jaren om. De vraag is of GTA V dan ook zo populair wordt op Stadia, omdat zonder crossplay de meeste multiplayer-games niet lang succes kennen.
Gisteren werd bekend gemaakt dat er voor Destiny 2 ook een nieuwe seizoen aan zit te komen. Je leest hier de details. Zombie Army 4 zit ook nog steeds niet stil. Check hier de nieuwste content.