Zombie Army 4 krijgt nieuwe Season Pass

Nieuws
donderdag, 06 mei 2021 om 12:30
maxresdefault 3
Zombie Army 4 is één van de eerste Stadia Pro-games en ook een game die al enkele jaren op de markt is. De game is nog steeds succesvol, wat er toe leidt dat de game nog steeds nieuwe content ontvangt. Er is nu een derde Season Pass beschikbaar met nieuwe missies.

Nieuwe Season Pass voor Zombie Army 4

Nadat je de Zombie Zeppelin neergehaald hebt (ja, zo over the top is Zombie Army 4) en Zombie Hitler verslagen hebt, is het nog niet gedaan. Je hebt immers te maken met een eindeloze horde zombies. Er is een nieuwe reeks missies gestart, met de naam Return To Hell, waarvan de eerste missie Terminal Terror nu beschikbaar is. Je gaat naar de Italiaanse kust om mysterieuze signalen te onderscheppen. Tijdens de eerste missie kun je zoals gewoonlijk weer allerlei nieuwe wapens ontdekken en cosmetics. Je gaat ook nieuwe vijanden en collectibles ontdekken. De nieuwe content is nu beschikbaar, ook op Stadia. Je kunt deze individueel aanschaffen of als onderdeel van de Season Pass 3. De trailer kun je hier op YouTube bekijken.

Perfecte co-op game

Co-op games zijn tegenwoordig moeilijker te vinden dan menigeen zou willen. Maar Zombie Army 4 schaart zich in het rijtje co-op games die je heel goed kan hebben op een avondje met vrienden. De game is prima alleen te spelen maar lijkt gemaakt voor vier speler co-op. Je kan namelijk alle missies met zijn vieren spelen en dat vergroot alleen maar je kansen. De hordes zombies zijn nu eenmaal beter te stoppen als je met meer bent.
De streamingdienst PlayStation Now heeft de catalogus ook weer ververst. Je vindt hier de nieuwe games voor mei. xCloud is ook aan de beurt geweest. Check hier de nieuwe xCloud games.