Nieuw seizoen in aantocht voor Destiny 2: Season of the Splicer

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 06 mei 2021 om 12:15
beyondlight 5f7ed3a84e141
Destiny 2 krijgt al sinds de release regelmatig nieuwe content. Spelers van de game hoeven zich in ieder geval niet te vervelen. Dit doet de ontwikkelaar middels een Seasons-model. De volgende gaat bijna beginnen: Season of the Splicer.

Destiny 2: Season of the Splicer

Momenteel zitten Destiny 2-spelers in de staart van Season of the Chosen, waarover je hier meer kunt lezen. Dit seizoen in Destiny 2, welke veel nieuwe content met zich mee gebracht heeft, eindigt op 11 mei. Dat is ook de dag waarop het nieuwe seizoen live gaat, namelijk Season of the Splicer. Het verhaal gaat ditmaal verder. Je gaat samen met het personage Mithrax op zoek naar een manier om The Last City te bevrijden. Hiervoor ga je terug naar de Vault of Glass, iets wat originele Destiny 2 spelers ongetwijfeld bekend voorkomt. Uiteraard kun je weer veel nieuwe loot verzamelen en komen er nieuwe activities bij. En een nieuwe feature maakt zijn intrede. Je kunt nu namelijk zelf het uiterlijk van je uitrusting bepalen, met Armor Synthesis. Zo ben je niet meer afhankelijk van de gear die je aanhebt. Hieronder de trailer voor het nieuwe seizoen.

Laatste seizoen zonder cross-play

Dit seizoen zal ook het laatste seizoen zonder cross-play zijn. Destiny 2 gaat namelijk na de zomer cross-play krijgen, vanaf het volgende seizoen. Dat is in ieder geval de planning. Cross-play gaat het mogelijk maken voor Destiny 2 spelers om met vrienden op alle platformen spelen. Voor Stadia-spelers is dit extra goed nieuws, want de spelersaantallen zijn hier veel lager dan op de andere platformen. Cross-play moet er ook voor zorgen dat je altijd andere spelers vindt om samen mee te spelen.
Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat meerdere ontwikkelaars inmiddels Google verlaten hebben, als resultaat van het opheffen van de interne ontwikkel studios. Je leest hier meer. Daarnaast heeft Cyberpunk 2077 inmiddels een grote update gekregen, check hier de nieuwe mogelijkheden.