Leeftijdsclassificatie gevonden voor Bloodstained: Ritual of the Night

Nieuws
donderdag, 01 april 2021 om 12:30
bloodstained
Zoals inmiddels talloze keren bewezen, zijn de leeftijdsclassificaties van PEGI, ESRB en USK geweldige bronnen van informatie voor aankomende games. Zo is eerder deze dag weer bewezen met de aankondiging van Legend of Keepers. En nu is het tijd voor de volgende nieuwe game: Bloodstained: Ritual of the Night.
Er is namelijk een PEGI leeftijdsclassificatie gevonden voor de game Bloodstained: Ritual of the Night. In deze Metroidvania game speel je als Miriam, een vrouw wiens lichaam langzaam kristalliseert. Om deze vloek te verbreken, moet je jezelf door een kasteel vol demonen vechten om vervolgens degene te verslaan die hier verantwoordelijk voor is. Klinkt simpel, is het uiteraard niet. De game is inmiddels al enkele jaren beschikbaar op de PS4, Nintendo Switch, PC en Xbox One en komt nu dus ook naar Stadia. Hieronder vind je een gameplay trailer van de game.

Wéér een game met duidelijke Japanse invloeden

Vermoedelijk hoeven we niet heel lang op de game te wachten. Het is wéér een game met overduidelijke Japanse invloeden. De laatste weken worden we hier mee overspoelt. Het lijkt er dus op dat Stadia zich aan het voorbereiden is om de Japanse games markt te betreden. Dan lijkt deze game in dat straatje te passen. De tijd zal het ons leren.
Mis ook de nieuwste Stadia Pro games niet, je kunt hier lezen welke games nu beschikbaar zijn. En mis ook de nieuwste Cyberpunk patch niet. Mocht je nog wachten op een stabielere versie, dan is dit mogelijk je kans. Klik hier om de lijst te zien.