Cyberpunk update fixt een ongekend lange lijst met bugs

Cyberpunk update fixt een ongekend lange lijst met bugs

Cyberpunk 2077, de game waar bijna iedere gamer vorig jaar naar verlangde, maar een rampzalige release kende. De game werd, vooral op de consoles, getergd door enorm veel game-breaking bugs. Een aantal bugs zijn inmiddels gerepareerd, maar er bleef nog genoeg over. De nieuwste update komt er eindelijk aan, met een waslijst aan bug fixes.

Dat Cyberpunk 2077 niet aan de verwachtingen kon voldoen, was een understatement. Alhoewel de game vrij soepel liep op Stadia, vergelijkbaar met consoles, bleven er nog voldoende bugs over en liet de gameplay ook te wensen over, zoals je in onze review kunt lezen. De game is zelfs van de PlayStation Store gehaald en de weken na de release werden er meerdere malen excuses gegeven door de ontwikkelaars van Cyberpunk 2077. Ze beloofden beterschap. Inmiddels zijn we bijna vier maanden verder, en is de volgende grote update met bug fixes er. Het is een enorme waslijst, maar de grootste punten lijken toch wel de politie die niet meer plotseling spawnt, performance verbeteringen en de verbeteringen betreft het besturen van voertuigen.

Kan Cyberpunk 2077 nog herstellen?

De ontwikkelaars zijn ongetwijfeld hard aan het werk aan de game en het resultaat is er zeker. De vraag is of het vertrouwen van gamers terug gewonnen kan worden. Er stonden diverse content updates gepland die nu al ver voor zich uit geschoven zijn. Deze bug fixes zouden aanvankelijk ook in februari uit komen, maar ook dat werd al opgeschoven. De vraag is of de ontwikkelaar dus eieren voor zijn geld kiest en doorgaat naar het volgende project of de fans nog de ervaringen willen bieden die ze verwacht hadden. De tijd zal het ons leren.

De concurrent van Farming Simulator, Real Farm, lijkt ook naar Stadia te komen. Leer hier meer over de game. En er is ook slecht nieuws. Humankind is uitgesteld naar augustus. De game zou oorspronkelijk volgende maand verschijnen. Je leest hier de details.

Lees meer over:
Cyberpunk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer