Legend of Keepers is nu beschikbaar op Stadia, hier is de launch trailer

Nieuws
vrijdag, 30 april 2021 om 12:15
legend of keepers
Na een knallend begin van de maand april, is het einde van de maand erg rustig wat nieuwe games betreft. Deze week komt alleen Legend of Keepers, welke nu beschikbaar is en een launch trailer gekregen heeft.
Fans van old school games herinneren zich misschien nog games als Dungeon Keeper, waarin je in plaats van een held juist de vijand speelt. Zo werkt Legend of Keepers ook. In deze strategie simulatie game is het jouw doel om een dungeon te bouwen en de helden die jouw dungeon willen plunderen en slopen tegen te houden. Dit doe je door monsters op ze af te sturen en jouw dungeon vol met vallen te zetten. Het levert interessante en unieke gameplay op, waardoor het aanbod op Stadia verder verbreedt.

Steeds meer day 1 releases

Legend of Keepers is de volgende game met een day 1 release. 2021 ziet vooralsnog een behoorlijke vooruitgang voor Stadia als het aankomt op day 1 releases. De meeste grote games zijn meteen beschikbaar, zoals Hitman III, Outriders en Resident Evil Village. Het lijkt erop dat de strategie wijziging van Google door te focussen op third party titels zijn vruchten afwerpt. Al is het wel de vraag of de trend zich doorzet naar de rest van 2021, want voor de komende maanden zijn er weinig games bekend die naar het platform komen. Al geldt dit ook voor andere platformen. We wachten rustig af.
Het grote nieuws van gisteren was toch wel de zoekbalk die eindelijk beschikbaar is op Stadia. Je leest hier de details. En de early access titel Embr heeft een grote nieuwe update ontvangen. Check hier wat er nieuw is.