Embr krijgt een nieuwe 'Premium' content update

Nieuws
donderdag, 29 april 2021 om 12:30
embr
Embr is de eerste early access titel die beschikbaar is op Google Stadia en heeft al regelmatig content updates gekregen. maar nu krijgt de game misschien wel de grootste update tot nu toe, de Premium Content Update.
In Embr speel je alleen of met drie vrienden als een first responder in de vorm van een brandweerman. In diverse scenario's is het jouw taak om mensen of objecten te redden uit brandende gebouwen of andere gevaarlijke situaties. Omdat je personage nogal klungelig is, lijkt het makkelijker dan het is. Inmiddels heeft de game een update gekregen waarin vooral feedback van spelers verwerkt is en veel nieuwe items toegevoegd zijn. Zo hebben vijf verschillende tools Super Premium upgrades gekregen waardoor ze nog effectiever zijn en is er een Hazmat suit te koop, waardoor je beter bescherm bent tijdens de diverse levels. In onderstaande live stream deelt de ontwikkelaar een demo.

Veel meer quality of life fixes

Maar dat is niet alles. De interface heeft een make-over gehad, waardoor alles er nog strakker uitziet, er zijn nieuwe achievements bij gekomen en er zijn nu dagelijkse en wekelijkse missies te spelen. Zo blijf je voorlopig nog wel zoet met Embr. Wij hebben overigens ook een review voor de game geschreven, welke je hier kunt terug vinden. Daarnaast is er ook een indrukwekkende lijst aan bug fixes. De gehele patch notes kun je hier terug lezen.
Mocht je actief met Outriders bezig zijn, dan is er goed nieuws. Deze week komt er eindelijk een update van de game, zoals je hier kunt lezen. En liefhebbers van xCloud kunnen ook hun geluk op. Dragon Quest Builders 2 komt namelijk naar xCloud. Je leest hier wanneer dat is.