Eerste Destiny raid komt naar Destiny 2

Nieuws
vrijdag, 30 april 2021 om 12:30
beyondlight 5f7ed3a84e141
De Destiny franchise is al jaren een begrip onder de looter shooters. Alhoewel Destiny 2 al bomvol content zit, wordt nu oude content uit het eerste deel ook toegevoegd aan Destiny 2. De Vault of Glass komt naar Destiny 2.
Destiny 2 bevat inmiddels zoveel content, dat eind vorig jaar besloten is om veel oude content uit de game te halen en te herzien. Dit herzien heeft er zelfs toe geleid dat de eerste raid in de originele Destiny nu nagebouwd is en beschikbaar komt in Destiny 2. Vanaf 22 mei kunnen spelers met het nieuwe seizoen aan de slag en deze 'nieuwe' raid. In de Vault of Glass neem je het op tegen de baas Atheon. Om het te vieren, start de raid met een Contest mode. Iedereen die aan de raid meedoet, speelt automatisch de Contest mode. Het eerste team dat deze contest mode haalt, verdient een prijs. Er komt een cosmetische riem met de naam van de spelers en hun clan naar de game als prijs.

Nieuw seizoen

De herintroductie van The Vault of Glass gebeurt gelijk met de start van een nieuw seizoen in Destiny 2. Dit betekent weer nieuwe rewards om vrij te spelen en nieuwe content, naast de raid. Het seizoen wat daarna komt, na de zomer dus, zou voor het eerst cross-play naar Destiny 2 moeten brengen. Dit betekent dat het dan nog makkelijker wordt om andere spelers te vinden, want je kunt dan spelen met spelers op de PC en consoles. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Destiny 2 en iets zegt ons dat Bungie nog lang niet klaar is met de game.
Heb je de Stadia Pro games voor mei al gezien? Zo niet, check het dan hier. En mis ook de upgrade van PlayStation Now niet. De dienst gaat verbeterde streaming capaciteiten aanbieden. Je kunt hier de details lezen.