Maak vanaf deze week wijn op Stadia met Hundred Days Winemaking Simulator

Nieuws
dinsdag, 11 mei 2021 om 12:15
hundred days
Een nieuwe week betekent nieuwe games voor Stadia. Deze week kunnen we aan de gang met Hundred Days - Winemaking Simulator. Er is nu een launchtrailer verschenen.
Alhoewel de This Week On Stadia blog post nog niet gepubliceerd is, weten we dat er in ieder geval één game naar Stadia komt. Hundred Days - Winemaking Simulator werd namelijk enkele maanden geleden al aangekondigd voor Stadia met een releasedatum van 13 mei 2021, zoals we eerder al lieten weten. Deze week is het dan zover en dat viert de ontwikkelaar met een launchtrailer die je hieronder kunt bekijken. In deze simulatiegame is het jouw taak als eigenaar van een wijnboerderij om de beste wijn te kweken. Dit gebeurt natuurlijk met veel trial & error. Hou jij van wijn en sim games? Dan mag je deze game eigenlijk niet missen.

Meer simulatiegames

Er komen steeds meer simulatiegames naar Stadia, wat een goed teken is. Het is namelijk een genre wat goed zou kunnen gedijen op Stadia. Simulatiegames zijn traditioneel gezien voornamelijk op de PC-platformen beschikbaar, omdat de games vaak gemaakt zijn met een toetsenbord en muis in gedachten. Alhoewel de laatste jaren de meeste simulatiegames ook op de consoles uitkomen en met een controller te spelen zijn, biedt Stadia het beste van beide werelden. Je kunt de games natuurlijk met een controller spelen maar hebt dan ook de vrijheid om achter een PC met toetsenbord en muis te zitten. Dit maakt Stadia een goed alternatief als je geen goede game-PC hebt.
Er is weer een nieuwe update van de Stadia-app. Je kunt hier lezen wat de nieuwe wijziging zijn. En mis de nieuwste feature in The Elder Scrolls Online niet. Je leest hier waar het om gaat.