Heb je Marvel’s Avengers V 1.7.0-patch al gedownload?

Nieuws
vrijdag, 04 juni 2021 om 9:57
marvels avengers game xbox series x playstation 5 q99d 5f81eb1f4107d
Het is de moeite waard om Marvel’s Avengers weer aan te slingeren, want sinds kort is er een patch live waarmee je het Red Room Takeover Event kunt beleven. Er is meer: je kunt nu gebruikmaken van het Champion System en Hero’s Catalyst waarmee je extra XP kunt verdienen.

Red Room Takeover Event

In het Red Room Takeover Event heeft Yelena Belova nog wat recht te zetten met Black Widow. In dit event kun je meerdere nieuwe missiekettingen verwachten, inclusief diverse HARM-rooms die zijn gehackt. Het gaat om singleplayer-kamers die schalen van Power Level 1 tot 120. Het is aan jou om de vernedering te overleven. Je kunt voor elke Red Room-uitdaging die je voltooid rekenen op Widow Maker-comics.
Bovendien krijgt je na het afronden van elke event-uitdaging een heleboel nieuwe XP. Is je held bovendien boven Power Level 80, dan krijg je een stukje gear van de Surging Set die weer terug is van weggeweest. Ben je nog niet zover, dan krijg je gear gebaseerd op jouw Power Level. Lukt het je om de Event Challenge Assignment af te ronden, dan krijg je naast een grote som XP ook een eventnaamplaatje en een heleboel Polychoron en Upgrade-modules. Zit je hierbij boven Power Level 120, dan krijg je ook nog Exotic-gear uit Last Avenger Standing.

Champion System

Het nieuwe Champion System werkt voor iedereen met een held van boven de Level 50. Je kunt hiermee XP verdienen om beter ten strijde te kunnen trekken. Zodra je Level 50 behaalt, verandert je XP naar Champion XP en die is per held verschillend. Met genoeg Champion XP kun je je Champion Level verhogen en nieuwe Champion Skills vrijspelen. Daarbovenop komt nog Hero’s Catalyst waarmee je sowieso meer XP krijgt. Die Hero’s Catalyst is af en toe beschikbaar in de Marketplace.
Andere nieuwe opties in dankzij de update zijn de Mega Hives (die zijn terug van weggeweest), bugfixes en nieuwe animaties, waaronder bij Hulks ketting. Meer weten wat er dan specifiek is gefixt? Check dan het Avengers-blog van Square-Enix.