Marvel's Avengers heeft een permanente prijsverlaging gekregen

Nieuws
zaterdag, 01 mei 2021 om 9:00
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Marvel's Avengers moest de live service game van Square Enix worden. Met veel hype werd de game in september vorig jaar gelanceerd, maar door diverse game breaking bugs en matchmaking problemen stortte de spelersaantallen in elkaar. In een volgende poging om spelers terug te krijgen is de prijs permanent verlaagd.

Marvel's Avengers

In de verkoopcijfers deed Marvel's Avengers het niet eens zo slecht, maar kort daarna hebben veel spelers de game verlaten. Door bugs waardoor je letterlijk je vooruitgang kwijtraakte of niet verder kon spelen, tot kapotte matchmaking waardoor je niet met andere spelers kon spelen. Daarnaast was de end-game content vrij repetitief. Dit alles leidde tot een massale exodus van spelers, waar de game nog steeds niet van hersteld is. In een volgende poging om spelers terug te krijgen in de game, is de prijs van Marvel's Avengers permanent gezakt van €69,99 tot €49,99 op Stadia. Deze daling is ook op de PlayStation Store ingezet en zal spoedig ongetwijfeld ook op de andere platformen volgen. Ben je dus nieuwsgierig, lijkt dit een mooi moment om de game te proberen.

Meerdere pogingen om spelers aan te trekken

Er zijn al meerdere pogingen geweest van de ontwikkelaar om spelers aan te trekken. In eerste instantie zouden de nieuwe helden Kate Bishop en Hawkeye met in-game credits vrijgespeeld moeten worden. Maar daar is al van afgezien door ze gratis aan spelers weg te geven. Daarnaast is de game ook sinds deze maand beschikbaar op PlayStation Now, zodat de game gratis gespeeld kan worden voor abonnementhouders. Nu met deze derde actie lijkt er nog agressiever ingezet te worden. Opmerkelijk is wel dat de ontwikkelaar beloofd heeft niet op te geven en er zelfs al een uitbreiding aankomt.
Deze week zou er een update moeten komen voor Outriders waarin een aantal problemen opgelost wordt. Je leest hier welke dat zijn. En op xCloud komt binnen enkele dagen een nieuwe game in de Dragon Quest serie beschikbaar. Je leest hier welke dat is.