Stadia komt met verwijzingspromotie met controllercoupon en avatar

Nieuws
vrijdag, 04 juni 2021 om 10:58
Google Stadia lifestyle
Het werd al verwacht, maar nu is het officieel: Stadia heeft een nieuwe verwijzingspromotie en die gaat gepaard met extra bonussen. Denk daarbij aan een exclusieve avatar en een Stadia-controller die is afgeprijsd. Dit alles komt bovenop de standaard beloning.

Stadia Pro

Er bestaat wel al een ‘Stuur een vriend door’-beloningsprogramma binnen Stadia, wanneer je je vrienden attendeert op Stadia Pro. Je vriend krijgt een beloning in de vorm van een tweede gratis maand Stadia Pro. Is de proefperiode voorbij en je vriend kiest ervoor om zijn lidmaatschap voort te zetten en te betalen, dan krijg je als doorverwijzer een gratis maand Pro om je te bedenken, schrijft 9to5Google
Tot 31 augustus is er een extra beloning, want je eerste drie Stadia-verwijzingen zorgen voor extra’s. De eerste bezorgt je een gratis maand Stadia Pro (zonder dat er een transactie nodig is, je doorverwezen vriend hoeft zich alleen aan te melden voor Stadia). De tweede een exclusieve Stadia-avatar (zoals het plaatje bovenaan dit bericht). De derde biedt een coupon voor een Stadia-controller voor de helft van de prijs (bij de Google Store).

Doorverwijzingsactie

Nadat je een vriend hebt doorverwezen krijg je binnen twee weken een beloning. Het nieuws is nog niet officieel door Stadia bekendgemaakt op zijn kanalen, maar de voorwaarden zijn wel al bijgewerkt. Dat brengt meteen slecht nieuws met zich mee, want volgens de geüpdatete voorwaarden geldt dit alleen voor de Verenigde Staten en Canada. Dit betekent niet per se dat deze actie niet in Europa of Nederland geldt, maar het is in ieder geval nog niet bevestigd.
We hebben eerder geschreven over de actie, want hij werd al gespot in de code van de Stadia-app. We hopen dat Stadia snel met officiële informatie komt, want 31 augustus laat niet al te lang meer op zich wachten, zeker als vrienden ook nog actie moeten ondernemen nadat je ze hebt doorverwezen.