Netflix duikt in de blokken met Minecraft-animatieserie

Nieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 14:53
minecraft animatieserie
Een origineel verhaal in de vertrouwde pixelwereld
Fans van Minecraft opgelet! Netflix heeft aangekondigd dat er een gloednieuwe animatieserie gebaseerd op de populaire game in de maak is. De serie, die wordt geproduceerd door WildBrain Studios, belooft een "origineel verhaal met nieuwe personages" te brengen, dat zich afspeelt in de bekende pixelwereld van Minecraft.
Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de plot van de serie, kunnen we dankzij de korte teasertrailer die Netflix heeft vrijgegeven alvast een glimp opvangen van wat we kunnen verwachten. In de trailer zien we onder andere iconische Minecraft-elementen zoals Creeper, zombies en Steve. Dit suggereert dat de serie trouw zal blijven aan de kernwaarden van het spel, terwijl er tegelijkertijd een nieuw en spannend verhaal wordt gecreëerd.
Er is op dit moment nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de Minecraft-animatieserie. De serie staat echter gepland om "binnenkort" te verschijnen op Netflix. Fans van Minecraft kunnen dus in de nabije toekomst rekenen op een gloednieuw avontuur in de blokkenwereld.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.